lördag 17 juli 2010

Rosornas krig, del II

Följande vinnare korades i dagens skönhetstävling bland rosorna i Cesars trädgård:


Den här guldfärgade puppan hittade jag på ett sallatsblad. Har aldrig sett något liknande! Helt guldskimrande! Den borde också vara med i en skönhetstävling:)


Ha det gott i värmen, regnet, solen eller vad ni nu har för väder där ni är! Här i sydöstra Småland är det regn, regn, regn idag.

13 kommentarer:

 1. Hejsan madame Charlotta!

  Vilka ljuvliga rosbilder! Lilla gulskimrande puppan ser ut som ett löfte om något kommande spännande!? Kanske några fina möten i din trädgård den 8/8?
  Jag håller tummarna att många hittar till ditt/ert Paradis!
  Själv resonerar jag som du sa i din kommentar att man gör så fint man förmår och kommer det ingen - ja, då får en njuta själv - vilket inte är det sämsta! /Kram och lycka till!/Anja

  SvaraRadera
 2. Vilka magiska rosbilder du bjuder på. Bonica är magisk i sitt skimmer. Och den guldskimrande puppan är verkligen värd att avnjutas på bild.

  Här har det också kommit lite regn, med betoning på lite. Jag (och trädgården) skulle vilja ha betydligt mer. Hoppas det kommer framåt natten. Det är väl så det ska vara på sommaren. Sol på dagen och regn på natten.

  Ha det så gott du också ...

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska rosor! Tids nog kanske mina också blir stora och fina... de flesta köpte jag ju förra året så de har ännu inte blommat så mycket.

  Snälla, skicka lite regn till oss också... de lovar och lovar men ännu inget regn här.

  Kram kram
  Mia

  SvaraRadera
 4. Kanonsnygga rosor, jag har de två första men inte 'Louise Odier'. Min 'Nuits de Young' har dock redan i stort blommat över. Bonica är otroligt fin tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Oj vilka fina rosor, jag har bara louise Odier av ovanstående. Angående min rosor så skrev jag ett svar på min blogg men kopierar in det här också, ibland är det svårt att veta vart man skall svara :-D.

  Jag har lagt in alla mina rosor i fliken mina rosor och där finns ca 75st listade men många har jag två av så kanske 95st rosor totalt eller liknande. Många är väldigt små än och trädgården är bara 2 år (sin tredje sommmar är vi inne på). Det är snart fullt i rosengården. Jag skulle tro att jag kanske får plats med 30rosor till totalt i trädgården (så som jag tänkt med designen) sen är det fullt så nu gäller det att välja med omsorg :-)

  Fortsatt trevlig helg.
  Här regnar det nu och jag njuter :-).

  SvaraRadera
 6. Underbart vackra rosor! Den guldskimrande puppan var riktigt fin, undrar vad det kan bli av den!
  Nu äntligen börjar vi få lite regn också, det behövs verkligen!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 7. Superduperfina rosor du har Charlotta! Den där Nuits de Young blev jag lite extra förtjust i...... Å snygga kollage också...... Lite regn skulle vi behöva... Har vattnat hela dagen känns det som. Även om det regnar emellanåt är det sååå varmt också att allt torkar upp på ett kick....

  Ha en skön söndag!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 8. Helt underbara,,alla, både rosor o puppa. Vad månde bliva??
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 9. Tänk att det finns så otroligt många olika rosor och att dem är vackra allihopa.När jag ser bilderna på dina rosor vill jag ha dem också. Tycker Bonica är en riktig skönhet.Undrar vad puppan blir.Spännande.
  Ha en bra söndag med massor med folk som hiitar till din trädgård.
  Anje

  SvaraRadera
 10. Vilka vackra rosor du har! Såg ditt förra inlägg och bestämde att idag ska löken upp på tork här också. Hoppas innerligt att mina är lika stora och fina som de du skördat! Men här är det inte bara vitlök utan rödlök och vanlig gullök också. Purjo blev det däremot ingen i år, fröna grodde inte trots flera sådder =(

  SvaraRadera
 11. Härliga rosor, Bonican är fin ,den har jag med! Blomvillig och söta blommor, precis som det skall va!

  SvaraRadera
 12. SUPERFINT :)
  Ops..så du har kommit på hur det funkar med vädret :)
  Håkan

  SvaraRadera
 13. Det var en parad som heter duga:) Väldigt tjusiga skönhetsdrottningar!

  Ha det fint,

  Rebecca

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)