lördag 4 juni 2011

Pelargonhylla express!


Igår kväll, sisådär åtta på kvällen, slog det mig plötsligt att det behövs en pelargonhylla nere vid stallet/butiken. Jo, jo, nickade monsieur C. Det kan vi nog få ihop en till semestern. - Semestern? I juli? Men det går ju inte. Jag behöver en nu...., sa jag.

Muttrande och lite halvirriterad slet (något demonstrativt, kan jag tycka) monsieur C fram såget, lite brädor och snickrade ihop den här fina pelargonhyllan. Ingen myskväll här, alltså;) Snabbt som blixten blandade jag, något skuldmedveten, ihop en järnvitriollösning som vi hann stryka hyllan med innan knotten åt upp oss.


Nu på morgonen (innan frukost, för att fortsätta på den demonstrativa linjen) hängde vi upp hyllan på väggen och se så fint det blev!


Dessvärre räcker inte hyllan mer än till hälften av pelargonerna, men det har jag inte vågat tala om för monsieur C än... Kanske kan de andra stå på marken, under...
Lev väl,

16 kommentarer:

  1. Finfin hylla och underbara krukor, me like :)

    /Carolina

    SvaraRadera
  2. Fiiiin hylla!!! Älskar alla sån där hyllor/trappor för diverse blommor. Hihi... man får vara lite pedagogisk... Han kanske tycker den blev så bra att han vill göra en till ;-)

    I dag är det över 20° här så nu ska jag alldeles strax hoppa ut i det gröna (skönt med sovmorgon.....)

    Kram
    /Chharlotte

    SvaraRadera
  3. Vilken jättefin hylla! Själv funderar jag på krukor hängande i armeringsjärn. Lite a la medelhav. Få se vad det blir. Mina pelargonier står i en vacker blomkorg så länge. Ha en skön helg! Zinnia

    SvaraRadera
  4. Så flott Pelargonhylle og takk for tipset! Skal lage meg en tilsvarende til mine blomsterplanter... Ha en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera
  5. Såå snyggt Charlotta ! Vilken lycka att ha en snickarkunnig make ! Min make har många kvalitéer, tyvärr är inte snickring en av dom.

    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera
  6. Hälsa monsieur C att vi beundrar hans hylla! Smart konstruktion - OCH snygg!
    Kram/Laila

    SvaraRadera
  7. Vad fint och praktiskt det var med pellishyllan. Han kanske får göra en till;)

    Kram Teres

    SvaraRadera
  8. Så flott hyllen ble! monsieur C er veldig dyktig:))God sommerkveld:))

    SvaraRadera
  9. Jättefin. En händig man du har :-)
    Fortsatt trevlig helg
    Birgitta

    SvaraRadera
  10. Det kan väl inte vara så svårt att "sno i hop" en hylla till, nu när han vet hur han ska göra!? Den var så dj-a snygg, så den kan ni säkert sälja i er butik! Hälsa monsieur C det.
    Kram från Eva Linnea

    SvaraRadera
  11. Your idea is great!
    A nice result

    Greetings

    SvaraRadera
  12. Det var en riktigt fin hylla! Väldesignad! Av dig själv, kan tänkas! Tänk vad dom kan herrarna om man lyckas manipulera dom på rätt sätt, bra jobbat!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  13. Såå snyggt! Och snabbt! Bra jobbat - av er båda...
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  14. Där ser man så fint det går att jobba under press. Den blev verkligen lyckad, din pelargonhylla. Något för mig att visa för maken.
    Kram

    SvaraRadera
  15. Vilken härlig hylla, och vilken fin trädgård du har, kul med helhetsbilder ibland!

    SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)